10 sieviešu paradumi, kurus vīrieši ienīst attiecībās

Attiecības starp cilvēkiem nekad nav vieglas, jo mēs visi esam iracionālas būtnes. Tāpēc nav pārsteigums, ka tik daudzi pāri izjūk.

Visbiežāk sliktais laiks attiecībās sākas ar sīkumiem, un parasti pie vainas ir abi. Taču vispirms ir jāsaprot, kurš un ko dara nepareizi.

Konkrēti šajā rakstā aplūkosim dažas lietas, kas vīriešiem ļoti nepatīk, bet meitenes un/vai sievietes tās tik un tā dara.

Kaitīgie sieviešu ieradumi

Viņa sniedz pārāk daudz komentāru un aizrādījumu

Neviens nav ideāls, to zina visi, un jūs neesat izņēmums. Nekas, ja viņš aizmirst nomazgāt traukus vai nolaist tualetes podam vāku.

Kādu nezināmu iemeslu dēļ dažām sievietēm šķiet, ka viņas vienmēr zina vislabāk. Pārstājiet nepārtraukti izteikt piezīmes un būt neapmierinātas par dažām sīkām lietām – galu galā, tas nav pats svarīgākais attiecībās.

Viņa nesaprot viņa jokus

Viss ir atkarīgs no humora izjūtas. Sievietes bieži domā, ka viņas vīrieša jokam ir dziļāka nozīme vai zemteksts, uzskatot, ka viņš uz kaut ko dod mājienu.

Viņām ir grūti saprast, ka tas ir tikai joks, un viņas cenšas atrast neeksistējošo slēpto nozīmi aiz viņa vārdiem.  Viņa var ne tikai nesmieties, bet daudzos gadījumos pat dusmoties!

Ticiet man, ja vīrietim ir nodoms pateikt savai draudzenei kaut ko konkrētu, viņš to pateiks tā kā ir, bez mājieniem!

Viņai nepatīk viņa ģimene un/vai draugi.

Kad esat attiecībās, ir skaidrs, ka jums ir jāsadarbojas ar viņa ģimeni un draugiem. Lai gan tas šķiet pašsaprotami, daudzos gadījumos meitenei viņi nav simpātiski.

Ja plānojat dzīvot ar partneri ilgu laiku, jums ir jāpieņem dažas pamatlietas, pat ja to nevēlaties. Viņa ģimene un/vai draugi viņam ir ļoti svarīgi, tāpēc piekāpies kompromisiem.

Viņa ir pārāk pieķērusies saviem vecākiem

Kad nolemjat uzsākt nopietnas attiecības, jums jāsaprot, ka no šī brīža jūsu vecāki nedrīkst būt jūsu galvenā prioritāte.

Tas nenozīmē, ka jums par viņiem jāaizmirst, bet jums vajadzētu likt uzsvaru uz savu partneri un tad, ja tas ir iespējams, uz saviem bērniem.

Lasi vēl: Tā var kalpot ilgāk: piecas galvenās kļūdas, mazgājot gultas veļu

Piemēram, ja jums ir jāpieņem svarīgs lēmums, jums tas jāapspriež tikai ar partneri. Jūs vienmēr varat par to runāt ar vecākiem, bet, ja viņi bieži ietekmēs jūsu lēmumus, radīsies problēmas.

Par pārējām pazīmēm lasi nākamajā lapā. Tu negribēsi tās palaist garām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment